Tuesday, May 31, 2005

DA LI JE SADAM HUSEIN ZAISTA UHVAĆEN?


Jedan od najtiražnijih svetskih tabloida »San« objavio je protekle nedelje, u više navrata, zatvorske fotografije svrgnutog iračkog predsednika Sadama Huseina. Na fotosima »bivši diktator«, u donjem vešu pere i slaže svoju odeću.
O pojavi ovih »ekskluzivnih« fotografija datih preko čitavih strana tabloida, uključujući i naslovnu, izvestili su odmah svi globalni mediji. Vlasnik tablioda »San« je poznati medijski mag, Rupert Mardok, suvlasnik još nekoliko uticajnih svetskih medija.
»San« je distribuiran i u Iraku, pa su TV kamere globalnih medija odmah snimile reakciju anketiranih gradjana: “Muka mi je više od tog Sadama. Zašto ga uopšte slikaju?”, vikala je nervozno mlada žena u kameru. I ostali anketirani prolaznici su potvrdili da im je mrsko što ga ponovo gledaju. Obični gradjani Bagdada žele samo da se ovaj besmisleni teror završi i da počnu da uživaju u slobodi i demkoratiji kao sav ostali svet, bila je poruka svih anketiranih.
Podsetimo da je vest o hvatanju Sadama Huseina tretirana kao prvorazredni medijski spektakl. Objavljena je kao udarna vest u svim svetskim medijima i beskrajno puta ponavljana.
Pol Bremer, američki okupacioni administrator za Irak sa oduševljenjem je 14. decembra 2003.uzviknuo pred novinarima: »Uhvatili smo ga!«
Sledili su video snimci koju su razotkrili svu jad i bedu kojom je završena vladavina moćnog iračkog diktatora.
Uhvaćeni Sadam Husein izgledao je više nego jadno. Starac, zarastao u sedu bradu i čupavu kosu, izvadjen je iz jedne rupe u zemlji, 160 kilometara od svog rodnog grada Tikrita. Iskopavali su ga američki vojnici ašovima, bukvalno kao mrtvaca iz groba. Kao da se simbolika sama sklopila za ovoga »tiranina svetskog mira«.
Da spektakl bude veći otkopavanje i izvlačenje su pratile TV kamere, a veliki »diktator« i »tiranin«, koji je pretio čitavom svetu, a posebno Americi, oružjem za masovno uništavanje, i terorisao sopstveni narod, nije se opirao. Oronuli starac, prestrašenog lika, bez onog prepoznatljivog i buntovničkog prkosa i harizmatskog držanja, snuždeno je ćutao.
Možda zaražen kakvim nepoznatim bojnim otrovima ili opasnim virusom, pred kamerama je pregledan kao životinja. I ovaj, za neprikosovenog lidera jedne države i vojskovodju ponižajavjući, lekarski pregled video je čitav svet.
Pored njega bio je samo kovčeg sa 200 000 dolara. Nije uz njega bilo ni jednog saradnika i zaštitnika, jer su ga očito, svi saborci napustili. Njegovi sinovi, Husaj i Udaj, poznati takodje kao tirani, po izveštavanju istih globalnih medija, likvidirani su već prvih dana iračke opsade.
“Ovo je veliki dan za iračku istoriju”,uzvikivao je trijumfalno Bremer. “Tiranin je u zatvoru!”.
Irački narod, oduševljen, izleteo je na ulice sa automatskiim oružijem (!) i pucao u vazduh. Svi su se radovali, baš kao i prvih dana ulaska američkih trupa u Bagdad kada su upravo gradjani sami oborili Sadamovu ogromnu statuu, naravno opet pred kamerama globalnih medija.
Novinari iz “zapadnih demokratskih zemalja” uzbudjeno su delili ovu radost sa meštanima ne krijući i lično zadovoljstvo što će irački narod i definitivno moći da odbaci oružje i bez straha predje na izgradnju demokratskih institucija kakve poznaje “čitav razvijeni demokratski svet”. U prelaznom periodu, u tome će im pomagati amerčki administratori i vojnici.
Tako je priča o Iraku ušla u sasvim novu fazu, a simbolični raskid sa prošlošću Sadamovim ponižavajućim hvatanjem izgledao je kao da ga je režirao neki holivudski filmski režiser - pravda i dobro, ipak su na kraju pobedile teror i zlo.
“Ovaj strah je najzad uklonjen”, zvanično se oglasio i britanski premijer Toni Bler: “To nam sada omogućava da mu (Sadamu) damo priliku da mu se sudi pred iračkim sudovima, za zločine koje je učinio iračkom narodu”.
Ovom porukom Iračanima, Bler je jasno stavio do znanja ko radi u njihovom interesu i ko poštuje domokratska pravna načela. “Mi sada moramo da ujedinimo čitav Irak u izgradnji nove države i nove budućnosti” dodao je još Bler.
Ovu prvorazrednu medijsku predstavu, nisu u prvi plan stavili samo palestinski mediji pozanti po svojoj naklonjenosti upravo Sadamu Huseinu.
Prošlo je od tada godinu i po dana, ali irački pobunjenici lojalni Sadamu Huseinu, ne posustaju sa svojim terorističkim aktivnostima. Obaraju se helikopteri, napadaju oklopna vozila, američki vojnici ubijaju snajperima, vrše se diverzije nad objektima koje kontroliše marionetska iračka vlada, ubijaju njeni simpatizeri koji se smatraju izdajnicima, presreću se i miniraju transporti hrane, goriva i oružija za NATO vojnike.
Akcije pobunjenika ni malo ne izgledaju kao slučajevi usamljenih bombaša samoubica, kao što to globalni mediji objavljuju, već vešto izvedene i koordinirane akcije Republikanske garde koja kao da je savršeno obučavana i pripremana baš za ovakve okupacione prilike. Iza navodnih sporadičnih akcija “bombaša samoubica” ostaju ogromni krateri u zemlji, što najbolje govori sa kakvim oružijem “bombaši samoubice” raspolažu.
Amerika je zvanično priznala da do sada ima oko 2000 poginulih vojnika, dok pojedini analitičari procenjuju da broj odavno prelazi 8000. Italija i Španija su učinile sve kako bi povukle svoje vojnike, a da se ne zamere Americi, dok je Francuska od početka bila protiv intervencije u Iraku, pa vojno nije ni učestvovala.
Američko javno mnjenje je sve negativnije raspoloženo prema nastavku angažovanja u Iraku, Australija je oala da pošalje svoje vojnike u pomoć, a iračka marionetska vlada, nesposobna da uspostavi red I mir, ovih dana najavljuje da će postaviti obruč oko Bagdada koji će činiti čak 40 000 pripadnika vojske i policije. Obruč će imati nekoliko stotina kontrolnih punktova, a plate će svima koji pristanu da učestvuju biti oko 300 američkih dolara, što je tri puta više od prosečne iračke plate.
Očito, oslobodilački i buntovnički duh Iračana, ni posle dve godine nije slomljen, a Amerikanci i Britanci su u veoma teškom položaju. Vojnici već odavno, zbog otežanog snabdevanja, a po oceni nezavisnih novinara, imaju samo jedan topli obrok dnevno. A to za profesionalnu i luksuznu NATO vojsku deluje destimulativno. Zato je Americi potrebna svaka vrsta medijske propagande, ne bi li borbeni moral Iračana oslabili.
Kada je francuski predsednik Žak Širak, odbio da učestvuje u napadu na Irak, isti tabloid “San”, doneo je 14. marta 2003. na naslovnoj strani fotografije Širaka i Huseina sa naslovom: "Uočite razliku!" Propratni tekst ispod slika glasio je: “Jedan je korumpirani siledžija koji rizikuje živote naših vojnika. On se ruga Britaniji uništavajući demokraiju i ugrožavajući svetski mir. Drugi je Sadam Husein”.

Ministar spoljnih poslova marionetske iračke vlade, Hamid al Bajati, u vreme kada je uhvaćen dronjav i prestrašen Sadam Husein, nesmotreno je izjavio: “ Mislim da će sudejnje (Sadamu) usporiti napade pobunjenika jer će borce odane Sadamu moralno slomiti”. Dakle, sasvim je jasno šta je razlog da globalistički “San” sada objavi fotose snuždenog diktatora u gaćama.
Ali, ako su pobunjenici tako opasni, dobro naožani i organizovani, da li je onda Sadam zaista uhvaćen ili je u pitanju bila režiranam medijska predstava sa njegovim dvojnikom?
Marta meseca ove godine jedan bivši američki marinac izjavio je medijima u Libanu da je hvatanje Sadama u podzemnoj rupi bilo farsa i da je on, zapravo, uhvaćen dan ranije (12. decembra 2003.) u jednoj skromnoj seoskoj kući. Tom prilikom Sadam je otvorio vatru iz pištolja sa prozora na drugom spratu pri čemu je jedan sudanski vojnik poginuo.
Drugi izvori demantovali su ove navode tvrdeći da nikakvi marinci u to vreme nisu bili tamo i da su Sadama uhvatile specijalne američke snage.
Bilo kako bilo, promućurni politički analitičari na brojnim antiglobalističkim Internet sajtovima i nezavisnim medijima, više od godinu dana sprdaju se sa “uhvaćenim” Sadamom Huseinom i čitavom američkom medijskom predstavom. Jer, zdravorazumskom analizom fotografija i video snimaka, ali i okolnosti koje su pratile “hvatanje”, otkrivaju se brojni detalji iz kojih se uočava podvala.
Tako se odmah primećuje da “uhvaćenom” Sadamu zapuštena i prerasla kosa ni u jednoj dlaci nije seda, a brada jeste. Ako je Sadam kosu farbao, jer je teško poverovati da čovek od 68 godina nema ni jednu sedu, kako to da ni zapušteni I uhvaćeni Sadam nema sedih? Da li se i on farbao u svojoj zemunici?
Uradjen je navodno i DNK test i NATO zvaničnici su potvrdili da je nalaz identičan, mada se ne zna na osnovu kojih i čijih uzoraka je izvršeno poredjenje.
Na sudu, pred iračkim sudijom (na nepoznatom mestu) “uhvaćeni “ Sadam se pojavio sa malo kraćom kosom, ali sa bradom. Izjavio da je on Sadam Husein, predsedenik Iraka. Prisutni pozvani novinari, primetili su da je delovao ljutito i pomalo ludački, ali je bio dobrog zdravlja. Ipak, nikome, ni tada ni kasnije, nikada nije dozvoljeno da “Sadama” fotografiše.
Zašto se Sadam, pobornik kratkog šišanja, besprekorno održavanih brkova i pedantnog izgleda, koji je negovao čitavog života, odjednom odlučio da pred sudiju izadje zarastao u bradu?
Na kasnije izdatoj fotografiji iz zatočeništva, koju su objavili globalni mediji, Sadam više nema bradu, već samo svoje prepoznatljive brkove.
Evidentno je, medjutim, da video snimak Sadama bez brade ne postoji, već samo statična fotografija. Ova fotografija, po mnogima je foto-miks pravog i “uhvaćenog” Sadama.
Doterivanje statične fotografije može uraditi svaki korisink PC računara. Video snimak, koji sadrži u jednom sekundu 24 frejma (statična fotosa), mnogo je komplikovanije uraditi.
Da snima i fotografiše “uhvaćenog” Sadama sa bradom u sudnici mogla je jedino ekskluzivi ratni izveštač broj jedan CNN-a, Kristijan Amanpur. Praktično sav video materijal iz sudnice, bio je u njenim rukama. Za Amanpur inače kolege novinari kažu da nikada nije u Zalivskom ratu prenela ni jednu istinitu informaciju koja nije bila u interesu Amerike.

Svi ovi snimci: čupavog i bradatog Sadama, Sadama sa bradom na sudu, arhivski snimci Sadama, kao i modfikovani i doterani fotosi na kojima su vešto utopljena oba lika, smenjivali su se u velikom broju na svim globalnim medijima iz sata u sat.
Ovaj svojevrsni video miks imao je za posledicu da slični vizuelni prikazi postaju još sličniji, tako da i ono što možda na prvi pogled ne bi imalo sličnosti, nakon mnogo ponavljanja počinje da liči jer ljudski mozak ima sposobnost da pamti slike i kada one više nisu pred očima. Dalje mozak sam traži sličnosti, a eliminiše razlike u ponudjenim slikama. Ovaj fenomen poznat je u psihologiji opažanja, a zna ga svaki filmski montažer, jer je esens filmskog jezika.

Ipak, jedan detalj sve ovo čini nevažnim jer svaki forenzičar u identifikaciji polazi od zuba. I tu se nalazi nepobitan dokaz da “uhvaćeni” Sadam nije predsednik Sadam Husein.
Sasvim lako vidi se da zubi “Sadama” i Sadama nisu identični. Zubi na fotografijama predsednika Huseina su ravni i skoro besprekorni. Vilice se preklapaju tako da gornji zubi nalažu preko donjih, što se u stomatologiji vodi kao normalan vilični zaklop.

Poznavaoci prilika u Iraku znaju da ova država ima više zubara po glavi stanovnika od bilo koje druge zemlje u svetu, a stomatološke usluge su za Iračane bile uvek besplatne. Očito je i da su prirodni Huseinovi zubi bili besprekorni, što se vidi i porednjenm sa snimcima iz mladosti.
Na snimcima lažnog Sadama se uočava da se zubi gornje vilice ne naslanjaju pravilno na donju. Neravni i istrošeni donji i razmaknuti i istrošeni gornji, sasvim su dovoljan dokaz za forenzičare da “uhvaćeni” Sadam nije predsednik Iraka Sadam Husein.
Zubi su kao i otisci prstiju za svaku osobu jedinstveni, tako je i oblik lobanje. Što je kosa kraća, ovaj oblik je uočljiviji. Zato nije ni čudo što je “Sadam” iznenada promenio svoje navike i pustio kosu i bradu, kako bi prošetao ispred kamera koje su sliku prenele čitavom svetu. Kada je podšišan i obrijan, kamerama više nije bio dozvoljen pristup.
Ako je bilo moguće plastičnom korekcijom lako doterati uši i nos u odredjen oblik, kao i izvršiti korekciju oko očiju i usta, to nije slučaj sa oblikom lobanje i vilice.

Sa hirurškii korigovanom donjom vilicom, “Sadamu” bi trebalo nekoliko meseci da uvežba način govora Sadama Huseina i bude ubedljiv, ne samo pred marionetskim sudijama I Kristijan Amanpur, već i pred svojim pristalicama.
U medjuvremenu, u irački ustav ponovo je vraćena smrtna kazna. Ova bi trebalo da označi šta “Sadama” čeka, nakon sudenja. Egzekucija bi se izvšila tajno, i Sadam bi bio sahranjen na tajnom mestu, kako bi se sprečili njegovi poklonici da posećuju u hodočašću njegocv grob I proglase ga mučenikom.


Antrfile :
Zanimljivo je i ko je “Sadamov” advokat. To je nama poznati Djovani di Stefano, belosvetski “biznismen” koji je na početku rata u Krajni prebivao u Beogradu na adresi u Tolstojevoj 33, kako je sam tvrdio. Bio je poslovni partner i advokat Željka Ražnatovića Arkana. Kako se pojavio u Jugoslaviji, tako je i nestao sa prestankom oružanih operacija.
Po izjavi di Stefana, Sadam Husein se ne priprema previše za sudjenje (!?), već piše svoje memoare u kojima će objasniti kako su ga Francuzi i Englezi prevarili i izdali u ratu sa Iranom.


»Svedok« br. 462, 31.maj 2005

28 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Potovana,
nije umjesno da vam na ovaj pišem nešto što nema veze s tim, no moram Vam se zahvaliti. Hvala Vam na priči o Vitaminu B17, hvala Vam na Vašoj aktivnosti u vezi tog članka!
I da,ja kao i Vi se nadam demokraciji, jer smatram da ljudi čine državu, a neobratno.
Lijep pozdrav iz Osijeka! Dejana

3:50 AM, July 25, 2008  
Anonymous Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]X4 Retail Price, [url=http://firgonbares.net/]discount software store[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] buy pocket pc software cheap software downloads
free price software [url=http://firgonbares.net/]install oem software[/url] buy macromedia dreamweaver
[url=http://firgonbares.net/]computer software for sale[/url] windows vista oem software
[url=http://firgonbares.net/]pixelmator or photoshop elements for mac[/url] finance software canada
http www macromedia com software [url=http://firgonbares.net/]buy photoshop from[/b]

6:24 PM, November 20, 2009  
Anonymous Anonymous said...

I zmedju dve prikazane slike je proslo 20-30 godina. Paradentoza je ocigledna na drugoj slici i moze da objasni razliku u izledu zuba nakon toliko vremena.

5:02 PM, February 15, 2010  
Anonymous Anonymous said...

preteen dating site [url=http://loveepicentre.com/]singles game download[/url] singles tripes http://loveepicentre.com/ updating computer bios

11:36 AM, February 27, 2010  
Anonymous Anonymous said...

juvenile diabetes and learning delay [url=http://usadrugstoretoday.com/products/dipyridamole.htm]dipyridamole[/url] fruit sources of calcium http://usadrugstoretoday.com/categories/huesos-sanos.htm data on asthma statistics in jamaica http://usadrugstoretoday.com/products/periactin.htm
heart disease month posters 2008 [url=http://usadrugstoretoday.com/products/avandia.htm]avandia[/url] medical coder make [url=http://usadrugstoretoday.com/products/elavil.htm]smoking costly to your wallet and health[/url]

2:34 PM, March 28, 2010  
Anonymous Anonymous said...

http://rxmeds.in/zelnorm
[url=http://rxmeds.in/cymbalta/pain-cymbalta-90mgs]wanted cialis[/url] cheapest online cialis [url=http://rxmeds.in/cozaar/cozaar-side-effect]cozaar side effect[/url]
cialis regalis http://rxmeds.in/hytrin/information-on-the-drug-hytrin
[url=http://rxmeds.in/allergic/how-to-geneticly-get-rid-of-being-allergic-to-pollen]what would happen if you gave a girl viagra[/url] therapeutic goods administration poisons and dangerous drugs act [url=http://rxmeds.in/depakote/depakote-depression]depakote depression[/url]
cieh health safety workplace http://rxmeds.in/cytotec/rectal-cytotec-after-delivery
[url=http://rxmeds.in/allegra/allegra-motorhome]cheating drug test[/url] first pharmacy school [url=http://rxmeds.in/coreg/comet-trial-coreg]comet trial coreg[/url] free pharmacy continuing education [url=http://rxmeds.in/allergic/allergic-reaction-to-petromalt]allergic reaction to petromalt[/url]

1:39 PM, March 30, 2010  
Anonymous Anonymous said...

university behavioral health [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/gastro-intestinal.htm]gastro intestinal[/url] paul cardew globe tea pots http://usadrugstoretoday.com/products/toprol-xl.htm health benefits of compounded tumeric catechu http://usadrugstoretoday.com/products/provigrax.htm
invention of the birth control pill [url=http://usadrugstoretoday.com/products/acomplia.htm]acomplia[/url] childrens dental center in miami florida [url=http://usadrugstoretoday.com/products/zelnorm.htm]free viagra trial[/url]

1:18 PM, April 09, 2010  
Anonymous Anonymous said...

http://healthboard.in/colchicine/colchicine-cell-assay
[url=http://healthboard.in/detrol/detrol-tablet]pharmacy school unc[/url] effects of drug abuse on the fetus while preganat [url=http://healthboard.in/carbohydrate/low-carbohydrate-diet-and-brain-functioning]low carbohydrate diet and brain functioning[/url]
pharmacy acpe snowmass 2008 http://healthboard.in/carbidopa/extraction-method-for-carbidopa-levodopa
[url=http://healthboard.in/bust/extacy-surfboard-bust]eckerds pharmacy nj[/url] cieh advanced certificate in health and safety [url=http://healthboard.in/cyclophosphamide/canada-pharmacy-cyclophosphamide]canada pharmacy cyclophosphamide[/url]
edmonton court ordered drug counselling http://healthboard.in/clotrimazole/clotrimazole-and-betamethasone
[url=http://healthboard.in/bodybuilding/bodybuilding-vidoes]safe mexican drugs[/url] ottawa health decision guide [url=http://healthboard.in/calan/calan-blanes]calan blanes[/url] how pharmcy technicians prepare drugs [url=http://healthboard.in/cytotec/cytotec-termination-of-pregnancy]cytotec termination of pregnancy[/url]

5:37 AM, April 15, 2010  
Anonymous Anonymous said...

http://alwayshealth.in/muscle/muscle-sore-playing-wii
[url=http://alwayshealth.in/is-syndrome/connective-tissue-disorder-ehlers-danlos-syndrome]cvs pharmacy drug prices[/url] movies mental health [url=http://alwayshealth.in/pravastatin/pravastatin-sodim]pravastatin sodim[/url]
drug abuse victims http://alwayshealth.in/hearts/early-warning-signs-of-a-heart-attack
[url=http://alwayshealth.in/medical-encyclopedia/how-to-start-a-medical-staffing-business]australian secondary school students alcohol and drug survey[/url] natural medicine and laboratory medicine [url=http://alwayshealth.in/skin-infection/strept-infection]strept infection[/url]
drug and alchol test http://alwayshealth.in/medical-diet/medical-professionals-who-deliver-babies
[url=http://alwayshealth.in/people-health/health-implications-of-mobile-phones]muscle relaxant drugs parafon forte[/url] pharmacy noprescription [url=http://alwayshealth.in/pill/the-treatment-of-the-xanax-pill]the treatment of the xanax pill[/url] maine drug rehab facility [url=http://alwayshealth.in/quit-smoking/smoking-policy]smoking policy[/url]

7:26 AM, April 16, 2010  
Anonymous Anonymous said...

colonial volkswagen westboro http://automotoportal.in/saleen/saleen-sc331 premier auto sales in morgantown wv
[url=http://automotoportal.in/yamaha/leatherlyke-yamaha]new volkswagen convertable[/url] mercedes w123 wood trim [url=http://automotoportal.in/mazda/mazda-rx-8-door-sill-plate]mazda rx 8 door sill plate[/url]
automobile cost of ownership http://automotoportal.in/seat-car/tractor-seat-design
[url=http://automotoportal.in/mazda/mazda-balljoint]volkswagen golf club[/url] whinchester 380 auto ballistics [url=http://automotoportal.in/maserati/maserati-body-kit-ground-effects]maserati body kit ground effects[/url]
volkswagen engine bay pictures http://automotoportal.in/panoz/panoz-gt
[url=http://automotoportal.in/saab/saab-9000-heater-core]cary auto sales north carolina[/url] automobile interest rates [url=http://automotoportal.in/pontiac/riverside-pontiac-buick-gmc-michigan]riverside pontiac buick gmc michigan[/url]

5:06 AM, April 22, 2010  
Anonymous Anonymous said...

michelle thorne sexy pics http://theporncollection.in/lesbian-sex/lesbian-masterbation-video
[url=http://theporncollection.in/porn-galleries/pirates-of-the-carribean-porn-videos]adult women true spanking stories[/url] anime hentai pics [url=http://theporncollection.in/porn-galleries/free-porn-video-80-min6]free porn video 80 min6[/url]
big ass big tit porn http://theporncollection.in/orgasm/migraine-orgasm
[url=http://theporncollection.in/gay-man/gay-bosnian-men]futurama porn videos[/url] boob tube free porn [url=http://theporncollection.in/porn-dvd/old-grannies-raped-porn]old grannies raped porn[/url]
free sexy older women videos http://theporncollection.in/gay-sex/gay-male-porno-pix
[url=http://theporncollection.in/gay-movie/gay-anal-rim-jobs]colleges in the virgin islands[/url] anal armageddon [url=http://theporncollection.in/porn-girl/free-mature-porn-shemp]free mature porn shemp[/url]
sexy teen sex videos http://theporncollection.in/lesbian-xxx/suze-lesbian-gallery
[url=http://theporncollection.in/free-hentai/running-wiz-hentai]naked amateur secretary fetish[/url] sylk lubricant in australia [url=http://theporncollection.in/porn-galleries/pirates-of-the-carribean-porn-videos]pirates of the carribean porn videos[/url]

11:09 PM, May 15, 2010  
Anonymous Anonymous said...

low fat 2006 heart obesity cancer [url=http://usadrugstoretoday.com/products/micardis.htm]micardis[/url] grand theft auto vice city stories cheats unlimeted health http://usadrugstoretoday.com/#third
rychers stress syndrom [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cytoxan.htm]cytoxan[/url] david jordan a place in my heart [url=http://usadrugstoretoday.com/products/shuddha-guggulu.htm ]ozone as a cut antibiotic [/url] free diet journal online
allegra dosages [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/o.htm]Buy generic and brand medications[/url] strengthening the pc muscle http://usadrugstoretoday.com/products/ed-discount-pack-2.htm
side effects of an asthma pump [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/erektile-dysfunktion.htm]erektile dysfunktion[/url] gold penis jewlery [url=http://usadrugstoretoday.com/products/minocin.htm ]bipolar disorder supplements [/url] brand vs generic drugs

5:36 AM, May 27, 2010  
Anonymous Anonymous said...

emergency measures for hypertension [url=http://usadrugstoretoday.com/products/aceon.htm]aceon[/url] sulfate reduction hydrogen sulfide http://usadrugstoretoday.com/products/study-habits.htm
nosebleeds asthma children [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/p.htm]Buy generic and brand medications[/url] too much urinary output [url=http://usadrugstoretoday.com/products/lotensin.htm ]graphs on stress levels [/url] passamoquoddy medicine paul
drugs australia [url=http://usadrugstoretoday.com/products/ilosone.htm]ilosone[/url] turmeric in medicine http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-saure.htm
mineral sand extraction [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cialis-professional.htm]cialis professional[/url] medical codes of ethics [url=http://usadrugstoretoday.com/products/horny-goat-weed.htm ]curriculum information on the human heart [/url] walmart pharmacy four dollar prescription

10:22 PM, May 29, 2010  
Anonymous Anonymous said...

local restaurant travel http://xwl.in/airline/american-airline-arena ontario travel avisor pertaining to hiking
[url=http://xwl.in/map/cebu-city-street-map]travel insurance providers[/url] yacht travel newsgroups prince edward island [url=http://xwl.in/adventure/guide-to-one-piece-grand-adventure]guide to one piece grand adventure[/url]
travel to toronto http://xwl.in/tourism/whistler-tourism
[url=http://xwl.in/maps/bubble-maps]tauck travel company[/url] travel deals may [url=http://xwl.in/tourism/oshkosh-wi-tourism-chorelleers]oshkosh wi tourism chorelleers[/url]
travel agency canby oregon http://xwl.in/disneyland/disneyland-in-hong-kong-facts air travel out of denver [url=http://xwl.in/tours/overnight-snowmobile-tours-in-colorado]overnight snowmobile tours in colorado[/url]

2:39 PM, June 04, 2010  
Anonymous Anonymous said...

lauren hill gallery http://www.thefashionhouse.us/gant-brand112.html dg shoes [url=http://www.thefashionhouse.us/-sports-shoes-women-category67.html]two lips lucite shoes[/url] my space layouts fashion girly
http://www.thefashionhouse.us/men-page71.html working conditions for being a fashion designer [url=http://www.thefashionhouse.us/?action=products&product_id=2567]chanel logo necklace[/url]

8:32 PM, June 04, 2010  
Anonymous Anonymous said...

illinois lottery pick n play http://xwn.in/betting_betting-tip-wales-to-beat-cyprus old playing cards
[url=http://xwn.in/casino-playing-cards_glasgow-rangersfc-playing-cards]blackjack system best on line casino[/url] gambling online resources [url=http://xwn.in/keno_store-in-orland-park-illinois-that-sales-poker-keno]store in orland park illinois that sales poker keno[/url]
ameristar casino st louis http://xwn.in/baccarat_acheter-baccarat-en-ligne
[url=http://xwn.in/gambling-online_western-cape-gambling-and-racing-law]vegas casinos online excitement[/url] noel gallagher epiphone casino [url=http://xwn.in/online-casino_sams-town-casino]sams town casino[/url]
previous lottery numbers http://xwn.in/gambling-online_championship-gambling-exchange play blackjack games gambling [url=http://xwn.in/blackjack_probability-of-winning-in-blackjack]probability of winning in blackjack[/url]

5:24 AM, June 06, 2010  
Anonymous Anonymous said...

cmc spread betting http://wqm.in/online-casino_stardust-casino new casino in niagara falls
[url=http://wqm.in/keno_to-win-keno-free-online-casinos]new show about the lottery[/url] casinos in iowa riverboat [url=http://wqm.in/roulette_casino-carribean-poker-roulette-craps-games-online-htm]casino carribean poker roulette craps games online htm[/url]
states participating in mega millions lottery http://wqm.in/poker-online_real-poker-players
[url=http://wqm.in/online-casino_spirit-mountain-casino]bingo michigan[/url] va pick 3 lottery [url=http://wqm.in/casino-online_casino-party-games]casino party games[/url]
free printable playing cards http://wqm.in/casino-playing-cards_michigan-state-spartans-playing-cards gambling laws in arkansas [url=http://wqm.in/keno_keno-winning-odds]keno winning odds[/url]

9:00 PM, June 09, 2010  
Anonymous Anonymous said...

sean cody movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_private_parts/]private parts[/url] color purple movie scripts http://moviestrawberry.com/films/film_six_degrees_of_separation/ rapidshare movie b movie
movie sahrk [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_6th_day/]the 6th day[/url] naked woman runners movie clips http://moviestrawberry.com/films/film_get_carter/ big tits porn movie clips
clear and present danger movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_dallas/]dallas[/url] script for the birdcage movie
rocky 4 full movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_punisher_war_zone/]punisher war zone[/url] movie white noise http://moviestrawberry.com/films/film_gorillas_in_the_mist_the_story_of_dian_fossey/ europa europa the movie
entrapment movie summary [url=http://moviestrawberry.com/films/film_center_stage_turn_it_up/]center stage turn it up[/url] corporate movie chill brand drink launches by mehta group http://moviestrawberry.com/films/film_new_jersey_drive/ tank girl movie

10:50 AM, June 25, 2010  
Anonymous Anonymous said...

sebastian schoolmaster movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_hurricane/]the hurricane[/url] blond home movie sex http://moviestrawberry.com/films/film_super_troopers/ the great escape movie house
faculty the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_vegas_vacation/]vegas vacation[/url] loli movie http://moviestrawberry.com/films/film_little_miss_sunshine/ microcasm of nature movie
movie song lyrics damn dog now [url=http://moviestrawberry.com/films/film_soggy_bottom_u_s_a/]soggy bottom u s a[/url] free download movie
movie boy must figure out how he died [url=http://moviestrawberry.com/films/film_secretary/]secretary[/url] cars the movie birthday http://moviestrawberry.com/films/film_new_rose_hotel/ movie with word ceiling
movie download no torrents [url=http://moviestrawberry.com/films/film_dr_jekyll_and_mr_hyde/]dr jekyll and mr hyde[/url] bee movie wallpapers http://moviestrawberry.com/films/film_investigating_sex/ time travelers movie

7:37 AM, June 29, 2010  
Anonymous Anonymous said...

special forces the movie larry the cable guy [url=http://moviestrawberry.com/films/film_disaster_movie/]disaster movie[/url] the great escape movie indiana http://moviestrawberry.com/films/film_he_got_game/ highpoint north caroina movie theters
america pie band camp movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_american_pie_presents_band_camp/]american pie presents band camp[/url] shining movie quoates http://moviestrawberry.com/films/film_spongebob_squarepants/ erotic movie
movie theater oakland [url=http://moviestrawberry.com/films/film_diana_last_days_of_a_princess/]diana last days of a princess[/url] ships from movie wing commander commodore paladin
school movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_knots/]knots[/url] tgv klcc movie http://moviestrawberry.com/films/film_one_million_years_b_c/ sketcher movie
butt plug movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_jesus_christ_superstar_70/]jesus christ superstar 70[/url] esl movie clips http://moviestrawberry.com/films/film_communion/ believe in me movie

11:34 PM, June 29, 2010  
Anonymous Anonymous said...

movie clip with john holmes [url=http://moviestrawberry.com/films/film_i_am_a_fugitive_from_a_chain_gang/]i am a fugitive from a chain gang[/url] needle in the hay movie clip download http://moviestrawberry.com/films/film_epic_movie/ halo 3 movie downloads
movie stay [url=http://moviestrawberry.com/films/film_mysterious_island/]mysterious island[/url] movie forum http://moviestrawberry.com/films/film_every_dogs_day/ hot movie stars
cinemark 8 movie in youngstown ohio [url=http://moviestrawberry.com/films/film_showdown_in_little_tokyo/]showdown in little tokyo[/url] pics from stick it the movie
south park versus spox movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_my_big_fat_independent_movie/]my big fat independent movie[/url] where the truth lies movie the movie channel extra http://moviestrawberry.com/films/film_sailor_moon/ movie matilda
local movie showtimes [url=http://moviestrawberry.com/films/film_interceptor/]interceptor[/url] meet joe black movie review http://moviestrawberry.com/films/film_once_upon_a_crime/ lost and found movie music

5:45 PM, July 04, 2010  
Anonymous Anonymous said...

cast of supercross the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_whatever_works/]whatever works[/url] movie times colorado http://moviestrawberry.com/films/film_a_viking_saga/ regal movie theatre in rochester ny
grandville movie theater west virginia [url=http://moviestrawberry.com/films/film_never_cry_wolf/]never cry wolf[/url] grandville movie theater west virginia http://moviestrawberry.com/films/film_the_temptress/ movie about kansas
sisterhood of the traveling pants movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_chemical_wedding/]chemical wedding[/url] free xxx online movie interratial
chinese dubbed movie wmv [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_old_army_game/]the old army game[/url] educational movie on biomes http://moviestrawberry.com/hqmoviesbyyear/year_1980_high-quality-movies/?page=2 corporate movie mehta group launches drink
music and lyrics movie torrent [url=http://moviestrawberry.com/films/film_blind_date/]blind date[/url] spanish speaking movie distributor http://moviestrawberry.com/films/film_breach/ free xxx movie clip samples

10:54 AM, July 07, 2010  
Anonymous Anonymous said...

movie nevada town [url=http://moviestrawberry.com/films/film_swan_lake_schwanensee/]swan lake schwanensee[/url] movie the wedding date http://moviestrawberry.com/films/film_chi_bi/ what is the alice in wonderland original movie
murder one movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_hidalgo/]hidalgo[/url] free movie clips nude dancers http://moviestrawberry.com/films/film_airwolf/ the covenant movie
free nude punk teen pussy movie galleries [url=http://moviestrawberry.com/films/film_paycheck/]paycheck[/url] remember the titans movie synopsis
garv hindi movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_grift/]the grift[/url] torque the movie http://moviestrawberry.com/films/film_midnight_movie/ in the valley of elah movie what about
manorama six feet under movie torrent [url=http://moviestrawberry.com/films/film_coupling/]coupling[/url] berkshire county and movie theaters http://moviestrawberry.com/films/film_the_chronicles_of_riddick/ bleach movie memories of the rain

9:32 AM, July 09, 2010  
Anonymous Anonymous said...

Hi there, Ӏ log оn to yοur blogs on a гegular basis.
Υour story-telling stуle iѕ ωitty, κeep up thе good work!



My websitе 2 apply 4 cash
My page: Online Payday oan

12:09 AM, January 10, 2013  
Anonymous Anonymous said...

It's hard to find educated people about this subject, however, you seem like you know what you're talking about!
Thanks
Feel free to visit my website ; play slots for money online

10:54 AM, February 04, 2013  
Anonymous Anonymous said...

Hello! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying
to find a theme or plugin that might be able to resolve this
issue. If you have any recommendations, please share.
With thanks!
Here is my homepage :: arbeiten zuhause geld verdienen

3:29 AM, February 12, 2013  
Anonymous Anonymous said...

I have learn a few excellent stuff here. Certainly
worth bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to create one of these
fantastic informative site.

Feel free to surf to my web blog - Forex Binary Options Trading
my site: global forex

10:43 PM, February 27, 2013  
Anonymous Anonymous said...

Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm definitely enjoying your blog and
look forward to new posts.

Feel free to surf to my webpage; http://wiki.jugendwerksreisen.de/index.php?title=Benutzer:JeanCavaz

6:57 PM, May 11, 2013  

Post a Comment

<< Home