Tuesday, March 14, 2006

KO JE SMEŠTAO RATOVE SRBIJI?

ZA KOGA JE POSTAO OPASAN SLOBODAN MILOSEVIC?Ono što se kod nas zove zloupotreba službenog položaja i državne funkcije kako bi se došlo do privatnog biznisa i dobiti, odavno je prisutno i u SAD kod nekih članova američke administracije. To se često svodi na prikriveno korišćenje CIA za pokretanje gradjanskih i medjunarodnih ratova, a sve sa ciljem da se odredjene privilegovene multinacionalne kompanije pojave kao snabdevači oružijem, investitori u izgradnji porušene infrastrukture (parama poreskih obveznika) ili vojnih baza (tobože potrebnih američkim nacionalnim interesima). Uz njih posao nalaze razne agencije za konsalting i vojnu i policijsku obuku. To danas “moćna” Amerika najbolje prodaje, dok je ogroman broj radnih mesta krišom preseljen na Deleki Istok jeftinijoj radnoj snazi. Unosne tezge tako ostvaruju penzionisani obaveštajci i generali, te neizbežni bankari Vol Strita koji ratom opustošenim zemljama daju kredite, baš kao i američkoj državi koja onda ide zvanično sa vojskom da deluje kao mirotvorac u Nikaragvi, Avganistanu, Koreji, Iraku, Bosni, Kosovu… (i sprema se verovatno za Srbiju).
Medjunarodno pravo to zove organizovani kriminal i zločinačko udruživanje protiv čovečnosti, a sve u cilju sticanja profita i pljačke.
Za ovaj unosan biznis, neophodno je imati dobru poziciju u Vašingtonu i medije kojima se lako može manipulisati javnim mnjenjem Amerike i sveta. Ali, zahvaljujući mnogim “procurelim” informacijama na Internetu o svemu ovome se dosta zna. Odakle informacije cure? Upravo od agenata CIA, FBI i Nacionalne bezbednosti, ali i MI5 i MI6 i Mosada, od njihovih patriota i profesionalaca koji veruju da im je posao da rade u interesu svojih država, a ne za moćni korporativni biznis.
Na žalost većina gradjana na prostoru bivše SFRJ ne zna da je upravo čitav Balkan u proteklih 15 godina konstantno plen pljački i izazivanja ratova i kriza od strane ove ogranizovane ekipe iz Vašingtona, Izraela i iz Vol Strita. Ovakve prikrivene operacije CIA osetili su prvi, još u vreme Regana, gradjani Latinske Amerike, a kasnije i mnoge druge zemlje.
Ogromna finansijska moć privatnih bankara i multinacionalnih korporacija, a sa druge strane konformizam i lakomost na novac američkih kongresmena, te zaposlenih u CIA i FBI, po sistemu poltronstva i negativne slekcije, kao i u famoznoj “medjunarodnoj zajednici” gde su najkorumpiranije UN, čine organizovan sistem za pljačku globalnih razmera. Žrtve ovog sistema su mali narodi i njihove države.
Funkcionisanje ovog sistema danas se zove “medjunarodna politika”, a da bi neko uopšte došao u poziciju da sedne na funkciju predsednika države ili vlade mora da plati preskupu izbornu kampanju. Odakle političarima novac za to? Finansiraju ih upravo ti bankari i “biznismeni”, kao i nevladini agenti uticaja, koji im usput daju i političke smernice. Tako je krug zatvoren i pod plastom demokratije, na čelu najuticajnijih država sveta su vec probrani i kupljeni saradnici. Oni koji to ne shvate, što je verovatno bio slučaj pokojnog premijera Zorana Djindjića, bivaju izbačeni iz igre i zamenjeni pouzdanijim igracima.
Dakle, jasno je ko može biti i na čelu SAD. Tako je ova moćna zemlja dovedena u poziciju najvećeg globalnog tiranina, a zapravo je pion, kao ogromna pesnica (bez glave) u rukama onih koji njome nevidljivo upravljaju. Dva puta je Amerika ušla u ratni sukob u Evropi, a da gradjani Amerike za to nisu imali nikakav razlog. Ali imali su Bankari i Biznismeni.
Ko su ti moćni ljudi u Americi? Zovu ih danas popularno neokonsi, zbog svog desničarskog neokonzervativnog političkog opredeljenja, iako je i ono samo ideološka farsa za narod.
Mnogi od njih imaju izraelsko državljanstvo, dok sa funkcija u Pentagonu, Beloj kući, CIA, DIA, FBI, FEMA, NSO … manje ili više prikriveno rade za Izrael, ali ne kao nacionalnu državu Jevreja, već za Izrael kao veštačku tvorevinu koju su osnovali cionisti.
Inače, cionizam, komunizam, liberalizam, boljševizam…, ideološki su pokreti kojima isti ti vešti svetski oligarsi poslednjih sto godina savršeno orkestriraju svetskom političkom scenom.
Sve države zapadne Evrope i SAD odavno su pod kontrolom ove bankarske elite koju kontrolišu najmoćnije dinastije sveta.
Šta su prikrivene operacije CIA? To su akcije koje se ne finansiraju iz državnog budžeta SAD i njih Kongres ne može da kontroliše. Za takve poslove CIA mora da nadje novac na drugom mestu i to su najčešće poslovi od šverca droge i oružija. Ako niste znali droga je upravo zato zabranjena svuda u svetu, ali očito onaj ko je želi uvek dodje do nje. Naravno po visokoj ceni. I narkomana je sve više i više. Simpatično, zar ne?
Kosovo i Makedonija odlična su tranzitna područija za krijumčarenje, kako droge tako i oružija, ali i za pranje para. Neki stučnjaci su odavno otkrili da je i klima na Kosovu izuzetno dobra za gajenje nekih lakih opojnih trava. Baš kao što je Avganistan svoju ekonomiju razvio gajenjem opijuma, baš kao što su laboratorije za preradu narkotika najveće u Kolumbiji. Sve to inače odavno kontroliše CIA, “boreći se protiv” narko kartela(!)
Da li neko zaista misli da je moguće bilo u Srbiji, na Kosovu, u Bosni i Crnoj Gori krijumčariti drogu, oružje, cigarete, naftu, šećer, ulje..., i sve to u vreme medjunarodnih ekonomskih sankcija (“nametnutih i ničim izazvanih”), a da to ne zna CIA? Nemoguće! I sve poslove oko šverca pratila je i verovatno organizovala CIA. Koji su se srpski “patrioti” i “obilići” od toga ovajdili, CIA savršeno dobro zna. Koji su se hrvatski “domoljubi” obogatili na svom “domoljublju”, takodje zna. I neki islamski “borci za slobodnu Bosnu” izašli su iz “genocida koji su Srbi nad njima počinili” kao bogataši. I Agim Čeku, Tači, Haradinaj, Suroji, sve naprasni bogataši postali su to od kada se bore za “nezavisno” Kosovo. Saradnik vojne firme za konsalting, Čeku je bio i u Hrvatskoj, Bosni, a prethodno general “insajder” u JNA. Sve ove ljude CIA ima u svojoj arhivi za slučaj da postanu neposlušni. Zato je Čeku i postao premijer.
Naravno da Albanci sa Kosova, obični gradjani, od te “nezavisnoti” nemaju i neće imati ništa, osim dugova koje će generacijama otplaćivati, jer će ih Svetska banka milijardama bezvrednih dolara zadužiti. Ali imaće pljačku i zemlju punu osiromašenog uranijuma i kriminalaca. I uverenje da su sada “nezavisni”! Ovo pominjati na Kosovu je najstrože zabranjeno. Promućurni Albancui su to shvatili, ali politički nepismenih je mnogo više. Baš kao što je to bio naivni Ibrahim Rugova. Mediji su odavno u rukama pouzdanih Bilderberg saradnika, i u njima se niko nepodoban ne može oglasiti.
Da li ima toliko naivnih u Srbiji koji se nikada nisu zapitali kako takav polupismen i zaostao albanski narod, gde još važi krvna osveta, može tako uspešno da lobira u Vašingtonu za svoju nezavisnost? Odakle im to znanje, veze? Odakle im novac? Zar su Srbi toliko glupi, pa to nisu umeli?
Nema nikakvog lobiranja u Vašingtonu. Postoji samo prevara i uzimanje para naivnima, jer neokonsi su diktirali i orkestrirali ko će se boriti za “nezavisno Kosovo”, ko za “unitarnu Bosnu”, ko za “državu hrvatskog naroda”, a ko treba da bude krivac za sve nesreće. Uloga krivca je, na žalost, pripala Srbiji.
Ako ima nešto zajedničko za Ahtisarija, Černomirdina, Kušnera, Štajnera, Petersena, Eidea, Holbruka, Ešdauna i ostale lordove i emisare koji su sedeli na funkciji nekog balkanskog administratora ili posrednika, to je ljubav prama novcu, nepatriotizam i neograničeni cinizam.
Izvršni producenti u finansiranju ove globalne političke predstave bili su Daglas Feit i Ričard Perle (obojica jedno vreme na visokim državnim funkcijama u Pentagonu), preko svoje advokatske kancelarije “Feit and Zell” osnovane u Izraelu, i sa predstavništvom i u Moskvi. Operacijama su rukovodili od 1987. do 2004. Oni su preko Bosanskog Odbrambenog Fonda i Rigs banke u Vašingtonu, gde je bio račun Fonda, prikupljali novac za “oslobodilačku borbu” Muslimana u Bosni i na Kosovu u velikom broju islamskih zemalja. Nekoliko stotina miliona dolara sakupljenih za “oslobodioce” od “Miloševićeve velike Srbije” išao je iz arapskih zemalja i sa dalekog istoka, preko Vašingtona na Balkan.
Ali, na tom putu velike svote novca su negde “iscurile”. Tako je jedna nezavisna istraga FCEN-a otkrila da on odlazi na račune nekakve Al Kaide (za koju se tada prvi put čulo) kao i Iranske Pasdarans Revolucionarne Garde.
Tako su plaćani mudžahedini, najamnička vojska, koju su sačinjavali uglavnom siroti i ratni veterani iz Avganistana koji su dovoženi u Bosnu i na Kosovo da čine teške zulume nad srpskim civilima i izazivaju Srbe. Tako je perfidno izrežirana i Srebrenica. Znajući da će se Srbi osvetiti za izvršen brutalni pokolj nad srpskim stanovništvom, “mirovne snage” korumpirane medjunarodne zajednice sa oznakom UN, povukle su se i ostavile naoružane mudžahedine u “demilitarizovanoj zoni” sa velikim brojem civila, Muslimana. Mediji su onda sačekali osvetu Srba nad mudžahedinima i sve zločine preveli kao “ubistva nedužnih civila” i pripisali ih “velikosrpskim genocidnim namerama”. Tu je i silovanih, čak 50 000, muslimanskih žena. Perfidno, zar ne?
I to je pravi prikriveni zločinački poduhvat protiv čovečnosti koji je organizovala moćna neokonzervativna klika iz Vašingtona zloupotrebljavajući, ne samo američku državu, već i čitavu NATO organizaciju uvlačeći u svoj paklemni plan sve zemlje članice. Danas se iz obaveštajnih krugova u Francuskoj, Pakistanu, ali i Turskoj već stidljivo može čuti da nikakva Al Kaida zapravo ne postoji.
Ko onda u njeno ime organizuje terorističke napade širom sveta? Ako ste inteligentni, čitaoče, sami ćete zaključiti.
Milošević je očito od američkih patriota iz CIA i FBI dobio veliki broj dokumenata koji su ovu bandu mogli da raskrinkaju i to na pravom mestu, u Haškom sudu.
Javno prikazivanje ove paklene nameštaljke sa svim DOKAZIMA o njenim akterima i mreži delovanja bila je najverovatnije namera Slobodana Miloševića u njegovoj završnoj reči u Hagu. I to se moralo sprečiti.
Za zločince iz neokonzervativnog klana, kako Republikance tako i Demokrate (Klintona, Buša, Olbrajt, Čejnija, Klarka, Holbruka, Heiga, Feita, Perlea itd.) koji su teško zloupotrebili svoje državne funkcije radeći i protiv interesa američkog naroda, na šta su bili po Ustavu obavezni, Milošević je postao OPASNOST.
Dakle, nije bitno čime je ubijen, već zašto i po čijem nalogu. Holandija je inače saveznica SAD (čitaj neokonsa). Nemoral, opšta korupcija i teška hipokrizija danas su evidentni na svetskoj političkoj sceni.
Na sreću, sve je više informacija koje cure u američku i svetsku javnost preko Interneta, a zbog čega američki Kongres pod pritiskom i pretnjama nervnim gasom i lažnim uzbunama (februara ove godine) stalno mora da izglasava i produžava trajanje zakonima kojima se informacije prikrivaju, dokumenta klasifikuju, a mnogi pojedinci prisluškuju. FBI i CIA su bukvalno podeljene, a SAD u velikoj i političkoj i ekonomskoj krizi i strahu.
Nacionalni dug SAD je premašio odavno 8 triliona dolara. Neokonsi, zato na svaki način pokušavaju da izazovu globalni rat, opšti haos, nakon koga će prevesti svet u Novi Svetski Poredak (globalno robovlasništvo bez nacionalnih vlada).
Da se istina zamagli, a pljačka nastavi i u Srbiji se danas pokušava rasplamsati, baš kao i u svetu, ideološki sukob i podela medju gradjanima. Isto se radi u Francuskoj i Nemačkoj, Rusiji, Iraku, kao i medju Hrišćanima i Muslimanima širom sveta. Vodeći globalni mediji pod kontrolm istog korporativnog biznisa, baš kao i svi mediji u Srbiji, koji rade pod kontrolom istog glavnog i odgovornog urednika, to upravo čine. Upalite TV i pogledajte. I razmislite kome treba ta tenzija i nerviranje kome ste izloženi bez obzira koju političku stranku podržavate. Srbiji ne treba.
Svet je danas nesumljivo u najvećoj krizi od početka Drugog svetskog rata, a otpori globalnim centrima moći sve su jači. Za inteligentne ljude širom sveta, Slobodan Milošević je bio hrabar i požrtvovani borac protiv ovog zla. Baš kao što su to bili Linkoln, gen. Džekson, Kenedi, kao što je to decenijama Fidel Kastro, Sadam Husein, a danas Lukašenko i najpopularniji Ugo Čavez iz Venecuele, koga CIA želi da ukloni po svaku cenu.

U Srbiji, medjutim, o ovome se malo zna, a njeni politički neobrazovani čelnici i korumpirane marionete na vlasti o Americi i “medjunarodnoj zajednici” sude na osnovu igranih filmova, globalnih kontrolisnih medija i plaćenih agenata od uticaja, koji im sede u kabinetima kao savetnici i ne skidaju se iz medija izigravajući političke analitičare. Potpuna neznalica, Boris Tadić agenciju neokonsa “RSLB” čak je i angažovao da rade na imidžu Srbije (iako su upravo i oni teško i sistematski kompromitovali Srbe), dok prikriveni, ali veoma obavešteni Koštunica srpsku vladu po svaku cenu održava, dok se zemlja ekonomski pljačka i uništava.

Odbijanjem da dostojanstveno sahrani Miloševića u Beogradu kao državnika sa svim počastima, Srbija je sama sebe mazohistički pljunula pred celim svetom.


ANTRFILE
Evo jednog dela sa sudjenja Slobodanu Miloševiću, gde on optužuje Osamu Bin Ladena za pomaganje OVK i njihove akcije na Balkanu. Radi se o unakrsnom ispitivanju svedoka Sabita Kadrijua, vodje OVK gerile, od 7. marta 2002.
SM: »Rekli ste da ste čuli za KLA 1991.«
Sabit Kadriju: »Čitao sam tada u novinama da se nešto desilo u vezi sa njima«.
SM: »Bili ste uključeni, kako kažete, u javne aktivnosti na početku 1990. Da li znate nešto o aktivnostima organizacije Osame Bin Ladena na Kosovu i Metohiji?
SK: Čuo sam za Bin Ladena te godine, ne pre, ali samo kada su u pitanju zločini protiv američkih gradjana.
Ričard Mej (prekida) : Dosta o tome gospodine Miloševiću.
SM : »Da li znate za zločine koje su Mudžahedini počinili na Kosovu i Metohiji?
S. K. »Nije istina da je na Kosovu bilo Mudžahedina. Izmislili ste to. To je plod vaše mašte«.
SM: »Dobro, samo recite »to nije tačno » ili »ne znam«. Trošite mi vreme. Evo, pročitaću vam odlomak i vi mi recite da li je to tačno ili ne. (Čita) Al Kaida funkcioniše kroz neke terorističke organizacije koje operišu pod njenim kišobranom ili uz podršku i uključujući... preskočiču ovaj deo, ali evo sledećeg parčeta... Albaniju itd. Da li je to tačno?
SK: » To nije tačno, i to je plod vaše mašte«.
SM: (drži dokument u rukama i pokazuje. Vidi se oznaka FBI u zaglavlju). »Pa ovo je kongresni dokument Federalnog Biroa za Istraživanje«.

Izvod iz Dokumenta 1: Kongresno svedočenje , Decembar 18. 2001. Utorak
POTKOMITET ZA MEDJUNARODNE OPERACIJE I TERORIZAM, KOMITET ZA INOSTRANE ODNOSE SENAT SJEDINJENIH DRŽAVA » GLOBALNI UTICAJ AL KAIDE«
Svedočenje J.T. Karusa, pomoćnik direktora za istraživanja u Odeljenja za borbu protiv terorizma FBI.
»Dobro jutro gospodjo predsedavajuća i članovi potkomiteta. Moje ime je J.T. Karuso i trenutno sam pomoćnik direktora FBI u Odeljenju za borbu protiv terorizma. Govoriću o Al Kaidi.
Od njihove pojave otprilike 1991. grupa je imala štab u Avganistanu i Peševaru u Pakistanu. Onda 1991. grupa je preseljena u Sudan gde je imala štab približno so 1996., kada se Bin Laden, Muhamed Atef i drugi članovi Al Kaide vraćaju u Avganistan. Godinama je Al Kaida bila u Sudanu održavala mrežu i kancelarije širom sveta i osnivala poslove kojima je dolazila do sredstava za akcije.
VEZE AL KAIDE I DRUGIH TERORISTIČKIH ORGANIZACIJA
Mada je Al Kaida funkcionisala nezavisno od drugih terorističkih organizacija, ona takodje funkcioniše i kroz neke od njih, delujući pod njihovim kišobranom ili sa njihovom podrškom. To su: Al Džihad, Al Gama, Al Islamija (islamska grupa koju predvodi Šeik Omar Abdel Rahman i kasnije Ahmed Rafai Taha poznat kao Abu Jaser al Masri, Egipatski Islamski džihad i jedan broj grupa za džihad u drugim zemljama, uključujući tu Sudan, Egipat, Saudi Arabiju, Jemen, Somaliju, Eritreju, Džibuti, Avganistan, Pakistan, Bosnu, Hrvatsku, Albaniju, Alžir, Tunis, Liban, Filipine, Tadžikistan, Azerbejdžan, Kašmirski region u Indiji i Čečenski region u Rusiji. Al Kaida je takodje održavala ćelije i personal u brojnim zemljama kako bi potpomagala svoje aktivnosti u Keniji, Tanzaniji, Velikoj Britaniji, Kanadi I SAD.
Al Kaida je predlagala da rade udruženo protiv neprijatelja Zapada – posebno SAD koje je Al Kaida smatrala kao nevernike koji daju suštinsku podršku drugim “neverničkim “ vladama.
Al Kaida je akcijama odgovorila na prisustvo američkih oružanih snaga u Persijskom zalivu i na hapšenje, optužbe i osude ljudi koji su pripadali Al Kaidi , tako što je izdavala OSUDU (fatvu) koja je podrazumevala napade na sve američke vitalne objekte i interese, domaće i strane, civilne i ratne ciljeve.
Te fatve rezultirale su napadima na američke državne ispostave u svetu uključujući tu Somaliju, Keniju, Tanzaniju, Jemen i sada SAD (misli se na 11. sept. 2001.) Od 1993. godine hiljade ljudi je stradalo u ovim napadima.


Sudija Mej: “Koji je datum toga dokumenta”.
Milošević: “Decembar 18, prošle godine. Nakon 11. Septembra”.
Sudija Mej:” Vrlo dobro. Možete to staviti u evidenciju za kasnije. U medjuvremenu, svedok je rekao da o tome ne zna ništa.
SM: Ja sam pitao svedoka da li je paragraf koji sam pročitao tačan i on je rekao da nije nego da je to deo moje mašte. (svedoku) I sada želim da vas pitam da li je sledeće tačno? (čita) Al Kaida podržava islamske borce u Bosni, Avganistanu, Čečeniji i na Kosovu. Da li je to tačno?
Sabit Kadriju: “Ne znam ništa o tome. Nisam ovde da govorim o Bosni i Avganistanu, ja sam ovde da govorim o Kosovu. Nema Mudžahedina na Kosovu i to je istina.
SM: Ali ja sam vas pitao šta znate o tim aktivnostima, ne da li su oni tamo jer je to nesumnjivo. Znači, vi kažete da vi ne znate ništa o njihovim aktivnostima?
Sudija Mej: Ne, rekao je nije bilo Mudžahedina na Kosovu. To je rekao.
SM: U redu, ali njemu ne treba toliko vaše asistencije. Očigledno je da su Al Kaidini borci bili na Kosovu, u Bosni i u Albaniji. Da li je to tačno ili nije po vašem saznanju?
Sabit Kadriju: Već sam rekao ne znam ništa o drugim zemljama i kada govorite o Kosovu mogu reći da tamo nije bilo Mudžahedina.
SM. Taj poslednji pasus sam citirao MSNBC.
(radi se o dokumenu koji u zaglavlju ima «Kongresni istraživački servis« i naslov »Ko je Osama Bin Laden?«
(citirani deo)
Veruje se da Al Kaida ima svoju mrežu u 60 zemalja, aktivne ćelije u 20, uključujuči SAD. Veruje se, takodje, da ima trenažne centre u Avganistanu i Sudanu, a prve operacije u 1994. uključivale su članove iz Egipta, Alžira, Tunisa i Palestine. Medju zemljama regiona identifikovanih da imaju aktivne ćelije Al Kaide su Pakistan, Avganistan, Kosovo, Čečenija, Filipini, Egipat, Tunis.


Pogledati:
www.waynemadsenreport.com